Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Будинок Кріштіану Роналду

03.11.2017

Кріштіану Роналду володіє значною кількістю нерухомості по всьому світу. Окремої уваги в його колекції заслуговує незвичайна вілла в Іспанії. Це особняк футуристичного виду на березі озера в десяти кілометрах на північний захід від Мадрида. Він знаходиться в престижному котеджному районі Ла Фінка міста Посуело-де-Аларкон.

Проект будівлі створила і облаштувала знаменита іспанська студія «A-cero», якою керує архітектор Хоакін Торрес. Зовнішній вигляд горизонтально витягнутого будинку, як і багатьох інших проектів студії, асоціюється, як мінімум, з музеєм сучасного мистецтва або яким-небудь космічним кораблем. Унікальний задум архітектора створює непередбачуваність споруди. Несхожість силуетів фасадів створює відчуття того, що будинок видозмінюється в міру руху по його периметру.

Сучасний стиль виконання характерний і для внутрішнього наповнення будівлі, інтер'єр якого також підкреслено горизонтальний. Будь-які конструкції опори або колони відсутні навіть у великих приміщеннях. Різна величина стель транслює ефект внутрішньої і зовнішньої протяжності будівлі, причому навіть в одній кімнаті можна спостерігати стелі різної висоти. При цьому внутрішній простір чудово структуровано.

Якщо зайти в центральний вхід, то відразу потрапляєш на другий поверх, а потім - в декорований предметами сучасного мистецтва розкішний хол-галерею. Головне приміщення цього рівня - велика вітальня з камінним залом, де передбачено приймати безліч гостей. Також на другому поверсі знаходиться спальня господаря, ванна кімната, гардероб, спортивний зал і басейн.

На нижньому рівні розташовуються інші кімнати. Крім дитячої ігрової кімнати, спалень і ванних, тут передбачено місце для невеликого саду, наукового куточка і бібліотеки.

Таким чином, будівля вміщує в себе кілька спалень, ігрову кімнату, величезну їдальню, просторий камінний зал, кабінет для масажу, спортзал з тренажерами, кінотеатр, бар і льох для вин. Вся ця обстановка покликана відновлювати сили знаменитого португальця, форварда іспанського футбольного клубу «Реал-Мадрид».

Упорядковані сади для прогулянок, доглянуті зелені галявини, прозоре озеро, великий басейн і незвичайна ультрасучасна скульптура від Ернесто Кнорра створюють не менш цікавий екстер'єр. При цьому, басейн візуально переходить в озеро: для створення такого ефекту використана спеціальна технологія.

Ультрасучасний стиль і елементи арт-деко - так можна охарактеризувати інтер'єр всіх приміщень будинку Кріштіану Роналду. Оригінальний декор і оформлення барвистими картинами сучасних художників додає будинку експресію, характерну для іспанського дизайну.

Поділитися:
Схожі статті