Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Будинок, який побудував Бред Пітт

19.06.2018

Голлівудський актор Бред Пітт, зірка фільмів «Троя» і «11 друзів Оушена», освоює основи архітектури і дизайну. Пристрасть до будівництва вперше зародилася у Бред Пітта в той час, коли він організував допомогу в побудові нових будинків для постраждалих в урагані Катріна жителів Нового Орлеана. Він навіть ініціював проект Make It Right в 2009 році, в якому всі запрошені архітектори і дизайнери могли проявити себе, вибудовуючи нові будинки для американців. Бред Пітт тоді став співпрацювати з архітектурним бюро «Graft» з Лос-Анджелеса. У той же час актор стикнувся з таким напрямком як органічна архітектура, оскільки бюро «Graft» реалізовувало проект екологічного готелю в Дубаї.
Актор каже, що завжди хотів реалізуватися в цьому напрямку і давно цікавився творчістю в дизайні засновників органічного будівництва Френка Ллойда Райта і Чарльза Ренні Макінтоша. Таким чином, тепер ми можемо спостерігати Бреда Пітта в новому амплуа як дизайнера. Разом з партнером Франко Поллар він випустив свою дизайнерську колекцію меблів, оригінальні напрацювання і ескізи до якої Бред готував близько 10 років. Поллар був захоплений стилем створеної Бредом меблів і відразу ж вирішив приступити до випуску, правда, в обмеженому тиражі. Авторські меблі Пітта виконана в кольоровій гамі пастельних тонів, з відтінками слонової кістки і позолоченими деталями. У дизайні використані легкі конструкції і натуральні матеріали - мармур, скло і дерево. Колекція складається з 12 предметів, включаючи кавові столики, дубову двоспальне ліжко, стільці і м'яке крісло.

Разом з командою Франка Поллар вони також представили перший будинок, який побудував Бред Пітт. Це сучасний будинок, вироблений з натуральних матеріалів - слюди і каменю, виступає робочої студією для Бреда.

Тут все автоматизовано: розсувні двері, які виїжджають крісла, просторий мінімалістичний інтер'єр, а приховані ніші дозволяють трансформувати всі деталі в стіни.

При цьому в цьому будинку реалізована сучасна японська ідеологія впровадження ландшафту в дизайн.


Кар'єра кіноактора не тільки не заважає Бреду Пітту в створенні дизайну, але і допомагає знайти інший підхід до формування ідей, який ніколи не побачить дизайнер меблів. Чи пов'язана пристрасть Бреда Пітта до архітектури зі змінами в його особистому житті після розлучення з Анджеліною Джолі, невідомо.

Поділитися:
Схожі статті