Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Будинок Бінь в Хошиміні в стилі Біотек

27.06.2018

Будинок Бінь (Binh House) в Хошиміні, В'єтнам, є унікальним проектом від студії VTN Architects (Vo Trong Nghia Architects), яка починаючи з 2007 року отримала понад 200 премій і нагороджень за свій внесок в архітектуру і дизайн. У відповідь на масову урбанізацію міст В'єтнаму фахівці, відповідальні за розробку концепції цього багатоквартирного будинку, зосередилися на зв'язку людини і природи. Інтеграція саду в інтер'єр будівлі, різні патіо, заповнені рослинами, що відкриваються в відкриту вітальню, їдальню, спальню і кабінет - таким потроен був будинок загальною площею 233 м2 в сучасному стилі Біотек в 2016 році.

Три покоління однієї сім'ї живуть в The Binh House, при цьому архітектурне бюро створила такий простір, яке зараз їм дозволяє жити комфортно і просторо, взаємодіяти і спілкуватися, незважаючи на відмінності.

Проект етичних і сучасних цінностей, побудований тільки з стійких матеріалів, таких як дерево, натуральний камінь і бетон в найбільш густонаселеному місті країни.
Заснована в 2006 році, компанія VTN Architects (Vo Trong Nghia Architects) є провідною архітектурної студією у В'єтнамі з офісами в Хошиміні і Ханої. Більше 60 міжнародних архітекторів, інженерів і дизайнерів тісно співпрацюють з культурними, житловими і комерційними проектами по всьому світу.
Експериментуючи зі світлом, вітром і водою, а також використовуючи природні і місцеві азіатські матеріали, VTN Architects використовує сучасний дизайн, щоб втілити нові види зеленої архітектури в XXI столітті, зберігаючи при цьому сутність азіатського архітектурного вираження.

У стилі хайтек і Біотек студія побудувала унікальні проекти: будівля університету FPT, ресторани для готелю з бамбукових прутів Son La і Roc Von з відкритою терасою.
VTN Architects знаходяться в тісній співпраці з Wind and Water House JSC, будівельною компанією, що спеціалізується на будівництві зелених будівель, для реалізації проектів високої якості у В'єтнамі. Засновник студії Vo Trong Nghia отримала безліч міжнародних призів і почестей, включаючи: Нагорода World Architecture Festival Award, нагорода ARCASIA, нагорода WAN 21 і нагорода за лідерство FuturArc Green. У 2012 році вона була відзначена як архітектор року у В'єтнамі.

Поділитися:
Схожі статті