Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнерскі столи для кухні

17.08.2018

Кухня - це основна кімната в будинку, в якій вся сім'я проводить багато часу разом. Тому так важливо зробити цю кімнату затишною і комфортною для кожного члена сім'ї.

Одне з центральних місць на будь-якій кухні займає обідній стіл. За столом буде збиратися вся родина, будуть проходити урочистості з друзями і романтичні вечері при свічках. У нашій сьогоднішній статті ми розповімо про оригінальні дизайнерські столи, які зможуть не тільки виконувати своє пряме призначення як предмет меблів, але і стануть яскравим акцентом і прикрасою вашого інтер'єру.

Стіл більярдний від студії дизайну NOEM

Такий стіл ідеально підійде для невеликих інтер'єрів, тому що в компактних приміщеннях складно виділити зону для ігор. Зовні він виглядає як звичайний обідній стіл, але після вечері його легко можна трансформувати в більярдний стіл.

Стіл у вигляді крила літака від Konstantin Grcic

Такий стіл стане ідеальним рішенням для інтер'єрів в індустріальному стилі або в стилі лофт. Стільниця столу імітує крило літака з урахуванням найдрібніших конструктивних особливостей таких як алюмінієві профілі та листи металу.

До розробки даного столу Konstantin Grcic   привернув відомих інженерів, тому стіл не тільки оригінальний, але і практичний. Стіл може бути довгою до трьох з половиною метрів, використовувати його можна в приміщенні і на вулиці.

Обідній стіл Infinity від Stefano Bigi

Даний обідній стіл цікавий не тільки своєю формою, а й ідеєю, яку вклав у свій твір дизайнер Стефан Биги (Stefano Bigi) - «все приходить від природи».

В останні роки декоратори, все більше оформляють інтер'єри, використовуючи натуральні матеріали, тому автор, дотримуючись тенденцій, створив мінімалістичний образ, який чудово доповнить інтер'єр в стилі еклектика, контемпорарі або мінімалізм.

Столи від студії arcHITects

Такі столи повинні не залишити байдужими цінителів живопису, адже кожна стільниця це сучасні картини від авторів: Alicia Martin, Arthur Duff, Aldo Grazzi, Sebastiaan Bremer, Francesco Candeloro.

Якщо ви захочете щось змінити на кухні, просто придбайте нову стільницю, а стару ви зможете повісити на стіну, адже це не просто стільниця, а картина.

Усього розроблено шість варіантів стільниць, тому ви зможете вибрати ту, яка припаде до смаку саме вам.

Поділитися:
Товари з вітрини