Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайнер розкрив 5 секретів вибору дверей

10.02.2022

Міжкімнатні двері здаються нудними та не сучасними?

Хочеться уникнути звичного розуміння дверей в інтер'єрі і візуально розширити "кордони" свого будинку?

Дизайнер шоуруму італійських дверей Avanti розкрив секрети сучасного дизайну.

Секрет №1. Висота. Так, двері можуть бути вище звичних 2 м. Avanti пропонує двері висотою, що дорівнює висоті вашого приміщення. Дизайнери та архітектори давно оцінили переваги високих дверей. Вони виглядають неймовірно.

Стильно та візуально збільшують висоту приміщення! Ефект вражає та заворожує.

Секрет №2. Нові матеріали та декоративні рішення.

Наразі досить важко здивувати споживача різноманітністю.

Ринок сучасних оздоблювальних матеріалів не стоїть на місці. Технології постійно вдосконалюються. При виборі дверей важливі міцність та довговічність конструкцій, стійкість та екологічність покриттів та новизна декору.

Двері та каркас (рама) всіх сучасних дверей виготовляється як із спеціально вирощеного в Італії дерева соснових порід, так і із застосуванням у конструкціях алюмінію – технологічного, міцного, але легкого матеріалу. Наприклад, як для дверей прихованого монтажу, так і в обробці самих дверей.

Це дає багато можливостей зробити конструктив і весь дизайн дверей незвичайним і сучасним. Оздоблення поверхонь дверей може бути різним. Вибір натурального шпону різноманітний за кольором. А облицювання керамогранітом – це взагалі дуже затребувано та оригінально. Скло триплекс, багатошарові емалі, лакові покриття та плівки, а також захисні термопокриття стійкі до механічних пошкоджень, подряпин та сколів.

Компанія Avanti пропонує двері фабрики Braga із суперстійким покриттям TSS. Це захисна термоструктурована поверхня, багатошаровий суперміцний матеріал, стійкий до пошкоджень та будь-яких побутових забруднення, не вигоряє і не змінює колір. Має 3D ефект структури обробленого дерева.

Фабрика Garofolli, у свою чергу, має у своїй різноманітній колекції дверей цікаву модель із кольоровим лакованим покриттям емалі. Вставка 3D скла зроблена за принципом склопакета.

Особливо ефектно це скло виглядає із застосуванням підсвічування. Склопакет дає додаткову звукоізоляцію дверей.

Секрет №3. Можна "розчинити" Ваші двері в інтер'єрі з використанням різних дзеркал як декор поверхні дверей. Це відмінне рішення для збільшення обсягу простору, що стає додатковим джерелом світла.

Теж можна сказати про глянцеві поверхні, глянцеві емалі з суперстійким лаком.

Секрет №4. Двері прихованого монтажу, двері "невидимка". Ідеальна конструкція для інтер'єру в концепції мінімалізму – мінімум зайвих деталей та елементів. Двері встановлюються на прихований короб, що інтегрується в стіну. Жодних лиштв!

Підсумок: абсолютнє єднання - двері та стіни в одній площині.

Секрет №5. Прихований плінтус. В одній площині можуть бути не тільки двері та стіна, але ще й плінтус. Для цього кріпиться на стіну алюмінієвий профіль, який монтується в стіну і не виступає за неї. Як плінтус можна застосувати будь-який матеріал покриття ваших дверей (фарбований MDF, скло, дзеркало), а так само вбудувати приховане LED підсвічування.

Що забезпечує ефект "паріння" стіни.

А якщо хочеться мистецтва, тоді зупиніть свій вибір на дверях – арт-об'єктах, як це пропонує італійська фабрика Bertolotto. Дизайн дверей під назвою Casa Zen змушує дивитися на двері, як на картину. На її фасаді знаходиться рельєфний малюнок у стилі арт-графіки, із застосуванням як матеріал кольорового піску (керамічної суміші з клеєм і пластифікатором). Цей суперміцний матеріал для рельєфу дає багато можливостей для роботи скульптора. Малюнок дверей ніколи не повторюється.

Саме ця модель виготовлена ​​італійським керамістом – скульптором за ескізами відомого італійського дизайнера Elio Garis.

Поділитися:
Схожі статті