Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дизайн кухні у стилі ар-деко

30.10.2018

Один з найбільш художніх і аристократичних стилів дизайну ар-деко досить складно реалізуємо для дизайну кухні. Перш за все тому, що серцем ар-деко завжди є дизайнерська екстравагантна меблі, а оформлення стін та декорування приміщень повинно бути відповідним. У той же час цей богемний стиль обволікає своєю блискучою красою, відображає розкіш і респектабельність господарів. Хоча стиль зародився у Франції в період 20х - 30х років і назва походить від французького «art deco» - декоративне мистецтво, але візуалізація і сенс стилю підкреслює аристократизм і багатство голлівудських зірок, на яких арт-деко справив чудове враження.
Кухні Essenza Charme, італійська фабрика Martini Mobili
Дизайн кухні в стилі ар-деко можна створити, спираючись на головні постулати стилю:

  • Поєднання асиметричних звивистих і плавних вигнутих форм.
  • Вигадлива дорогі меблі для кухні: круглі столи витіюватих форм, стільці з різьбленими ніжками, можуть бути з різьбленням по дереву і золотим декором.
  • Химерність і урочистість інтер'єру, яка доповнена безліччю дзеркал, обрамлених в різьблені рами барокових форм.
  • Стіни ар-деко декоровані молдінгами або буазері з текстилю з каретної стяжкою.
  • Колірна гамма - золоті, бузкові, чорні тони, колір слонової кістки і блиск срібла. Контрастність буде підкреслена чорно-білим протиріччям.

Кухня Martika, Фабрика Francesco Molon.
Ар-деко НЕ буде повноцінним без важких і переливаються своїм блиском тканин в інтер'єрі - оксамиту, жаккарда, атласів, гобеленів і шовку.
Gran Duca - кухня в американському арт-деко від виробника Prestige.

Відродження класики і комбінація її з модерном породила в ар-деко глянцеві поверхні з навмисною демонстрацією мармуру, вишукану фурнітуру, наприклад, ручки на фасадах кухні можуть бути латунними або позолоченими, а також складно уявити собі інтер'єр ар-деко без статуеток і предметів мистецтва.
Кухня Camila, Фабрика: Tessarolo
Додати естетики і гламурної богемності допоможе граціозна кришталева люстра, при цьому в ар-деко допускається поєднання точкового і загального освітлення.
Незважаючи на свої французьке коріння, арт-деко багатий екзотичними мотивами, єгипетськими фігурами, декоративним мистецтвом Південного Сходу і Південної Африки, тому інтер'єри арт-деко прикрашають шкури і хутра рідкісних видів тварин, скульптури з екзотичних сортів деревини і барвисті тканини.

 

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини