Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Дебютна колекція меблів від H&M в скандинавському стилі

09.05.2019

Скандинавський стиль впевнено завойовує усі сфери дизайну інтер'єру. 

Не відставати від світових тенденцій вирішив і відомий шведський бренд H&M. Найбільше бренд відомий своїми колекціями одягу мас-маркет, який продається по всьому світу.

Однак мало хто знає, що бренд має відгалуження під назвою H&M Home, де представлені предмети меблів і аксесуарів для оформлення та декорування інтер'єрів. Бренд H&M вирішив доповнити свій асортимент стильними меблями, виконаними в кращих традиціях скандинавського стилю.

Даному стилю притаманна лаконічність, мінімалізм, світла природна палітра, точні форми і натуральність матеріалів. Усі ці якості втілилися в колекції меблів і світильників для будинку, які високо оцінили професійні дизайнери.

Цікавим фактом можна назвати те, що один з лідерів на ринку меблів в скандинавському стилі, компанія IKEA, зараз експериментує з одягом, а дизайнери марки H&M - з предметами інтер'єру. Дебютна колекція бренду включає широке розмаїття предметів меблювання, серед яких:

  • пуфи;
  • лави;
  • столи;
  • полки;
  • табурети;
  • плафони для торшерів з бамбуку і бавовни;
  • настільні лампи тощо.

Створюючи нову колекцію, дизайнери чітко дотримувалися основних елементів скандинавського стилю. Для виготовлення меблів використовувалися натуральні екологічні матеріали. Кольорова палітра витримана в спокійній нейтральній гамі, де присутні різні відтінки від білого і молочного до графітових, деревних і вугільних. Меблі з дерева зберігають природну фактуру і забарвлення. Як відзначають дизайнери бренду H&M, кожен предмет в дебютній колекції був створений так, щоб максимально гармонійно і безпосередньо вписувався в готовий інтер'єр, а також нагадувати власникам про багату різноманітність сучасних стилів в меблювання інтер'єрів. Меблі з нової колекції H&M чудово виглядають в сучасних мінімалістичних інтер'єрах. Скандинавський стиль обирають все більше людей за його простоту і стриманий шик, які межують з функціональністю і ергономічністю. Приємним бонусом стануть дуже доступні ціни на всі предмети з колекції - у покупців з'явилася вигідна можливість прикрасити своє житло модними і сучасними меблями від відомого шведського бренду H&M.

Поділитися: