Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Що потрібно знати, перш ніж купити письмовий стіл в інтернет-магазині в Києві

22.10.2018

Що потрібно знати, перш ніж купити письмовий стіл в інтернет-магазині в Києві

І в офісі, і вдома стіл письмовий, або за сумісництвом комп'ютерний, грає дуже важливу роль - сидячи за ним, ми проводимо більшу частину дня. Саме тому, вибираючи письмовий стіл в Києві для школяра або студента, необхідно враховувати безліч чинників, і зручність в їх числі. У даній статті ми розберемося, які варіанти може запропонувати магазин письмових столів своїм покупцям в місті Київ і по всій Україні, а також - як підібрати меблі для кімнат різного призначення і для різних інтер'єрів.

Прямі та кутові письмові столи

Для економії простору в кімнаті необов'язково купувати невеликий письмовий стіл. Вам потрібно достатньо місця, щоб розмістити на стільниці всі свої речі, включаючи папери, книги, канцелярію і, можливо, комп'ютер, тому для більш ефективного використання площі приміщення краще розглядати кутовий письмовий стіл. Відмінне рішення для скромних за розміром кімнат, а також для офісів - саме стіл кутовий письмовий, оскільки така конфігурація меблів дозволить організувати робоче місце для співробітника фірми, в той же час грамотно розділить приміщення на функціональні зони.

Прямі столи - традиційний варіант, який до певної міри вже встиг стати класикою, у таких моделей теж є ряд переваг:

  • вони універсальні і можуть бути поставлені в будь-якій точці кімнати (біля стіни, по центру, в кутку і не тільки);
  • їх значно більше в асортименті у кожного виробника і магазину, тому і підібрати підходящий варіант буде значно простіше;
  • письмовий кутовий стіл часто складніше вписати в інтер'єр, ніж прямий.

Дерев'яна, скляна і металева меблі: столи письмові з різних матеріалів

Якщо ви вибираєте в онлайн-магазинах столи письмові, каталог продемонструє вам моделі з найрізноманітніших матеріалів. На якому краще зупинитися? Класикою була і залишається дерев'яні меблі. Вона практично завжди доречна в традиційних інтер'єрах, виглядає потужно і надійно. Купити недорого стіл з масиву дерева практично неможливо, тому в якості альтернативи можна розглядати моделі з МДФ або ЛДСП. Вони обійдуться значно дешевше, а зовні не будуть надто відрізнятися від дубових, соснових або інших дерев'яних примірників меблів.

Сучасні письмові столи нерідко виготовляються і з металу в поєднанні з іншими матеріалами. Так, наприклад, стільниця для письмового столу може залишатися дерев'яною, а ніжки будуть виконані з високоміцної сталі. Ще один улюблений варіант комбінації матеріалів у дизайнерів - письмовий стіл під замовлення зі стільницею зі скла. У таких меблевих виробів передбачається металеве або дерев'яне підставу-каркас, на який укладають товсте скло. За допомогою такого предмету меблів можна надати легкості інтер'єру, а по практичності він нічим не поступатиметься. Це прекрасне рішення для домашніх кабінетів або офісу, придбати таку модель у нас можна швидко і недорого.

Меблі з полками

Прямий або кутовий письмовий стіл з полками - це не просто данина моді, а багатофункціональний предмет інтер'єру, який буде доречний в будь-якій кімнаті:

  1. У дитячій. Для дітей грудничкового віку такі меблі, звичайно, не потрібна, однак батьки і не помітять, як їхній малюк виросте, тому поки він ще маленький, стіл стане в нагоді для зберігання різних дрібниць, а згодом стане незамінним предметом меблів для навчання.
  2. У вітальні. Для будинку письмовий стіл потрібен хоча б тому, що це ідеальне місце для комп'ютера або ноутбука, а на полицях можна зберігати книги, фотоальбоми, всілякі статуетки і просто декоративні дрібниці.
  3. Для кабінету. Полиць в офісі завжди не вистачає - це знає кожен. Тому і на робочому місці невелика надбудова не буде зайвою: туди можна поставити папки з документами і просто канцелярське приладдя.
  4. Для підлітка. Для школярів дуже важливо організувати зручну зону, де вони зможуть вчитися. Щоб нічого не відволікало увагу, для дитини дуже важливо виділити окремий стіл, а полки допоможуть упорядкувати всі речі, привчивши таким чином молодий науковець був до порядку.

Зверніть увагу, що полки можуть бути розташовані як під стільницею, так і встановлені на ній у вигляді невеликої надбудови. Нижні ніші ідеально підійдуть для важких предметів (книг, процесора комп'ютера, аудіоколонок і ін.), А стійка нагорі - для різних дрібниць.

Письмовий стіл з тумбою

Так само як і письмовий стіл з надбудовою, модель, оснащена тумбою, об'єднує в собі кілька функцій. Додатковий великий або маленький меблевий атрибут дозволить вам організувати ще одне місце для зберігання речей. Як правило, вбудована тумба складається з трьох-чотирьох висувних ящиків, однак також зустрічаються моделі з меншою кількістю відсіків, але більш місткими: це можуть бути як горизонтальні ніші, так і вертикальні для папок з документами. Дорослій людині доцільно купити письмовий стіл з тумбочкою, яка замикається на ключ, особливо якщо мова йде про меблі для офісу. Це предмет індивідуального користування, тому зайва міра безпеки не зашкодить.

Якщо купити письмовий стіл для школяра, тумба дозволить вам заощадити місце в дитячій для інших меблів, адже в неї можна буде укласти абсолютно всі шкільні підручники, речі для малювання і навіть деякі іграшки. Відразу продумайте, як будете використовувати висувні ящики, що допоможе вам підібрати підходящу конструкцію і по функціональності, і за габаритами. До речі, письмовий стіл з полками для книг теж може бути оснащений тумбою: для дітей розроблено особливо багато варіантів комплексної меблів, яка нагадує цілий гарнітур з нішами для дрібної техніки, стійками для книг, підставками під комп'ютер і т. Д.

Потрібен письмовий стіл в Києві? Купити моделі різних розмірів можна в 4room!

Наскільки великим повинен бути письмовий стіл? Розміри цього предмету меблів відіграють важливу роль. Маленький письмовий стіл буде хороший для дитини: він буде відчувати себе на своєму місці, не бентежачись через невідповідні габаритів, а ви заощадите місце. У всіх інших випадках бажано розглядати моделі побільше. Втім, все залежить і від конфігурації вироби:

  • сучасний письмовий стіл стандартної прямокутної форми переважно має розміри стільниці близько 160 × 80 см;
  • якщо ви плануєте купити письмовий стіл кутовий конфігурації для офісу, оптимальними габаритами для його поверхні стануть 160 × 120 см;
  • для домашнього інтер'єру хорошим рішенням будуть квадратні кутові столи письмові з однаковими краями по 120 см.

Обов'язково звертайте увагу і на висоту вироби. Вона підбирається в залежності від росту людини і висоти стільця. Високий письмовий стіл - це хороше рішення, коли їм користуються відразу кілька людей, але в цьому випадку бажано придбати крісло з регульованою висотою.

Як підібрати під різні інтер'єри письмовий стіл? Київ пропонує кращі ідеї для вас!

Якщо заглянути в каталог 4room, можна побачити десятки різних фото письмових столів, і вся зображена на них меблі здається стильною і доречною. Як же бути впевненим напевно, що обрана модель, яка сподобалася на фото, ідеально впишеться в той чи інший дизайн кімнати? Насправді досить слідувати декільком простим правилам:

  1. У кімнатах в стилі хай-тек буде розкішно виглядати мінімалістичний чорний, сріблястий або білий письмовий стіл, в якому поєднуються скло і метал з деревом, а, можливо, і штучний камінь.
  2. Гламурні «письмовий Стіл» з глянцем і добре відполірованими поверхнями ідеально впишуться в вітальню або кабінет в стилі арт-деко.
  3. Для ретро-інтер'єрів в ідеалі замовляється антикварні меблі, але цілком підійде просто великий письмовий стіл, трохи зістарений самостійно або під замовлення.
  4. Якщо в інтер'єрі переважає стиль Прованс, для створення затишної обстановки застосовуються лише пастельні відтінки, тому ідеально підійде стіл письмовий Олівія, а також моделі з кованими елементами, оригінально оформленої кромкою, керамікою і дерев'яними вставками або ж прикрашений текстилем письмовий стіл - інтернет-магазин 4room готовий запропонувати будь-який з таких виробів.
  5. У модерні буде добре виглядати як сучасний багатофункціональний стіл, так і модель а-ля класика з вітражем, різними малюнками і іншими декоруючими елементами. Найчастіше під такий інтер'єр купують столи письмові на замовлення, але можна знайти підходящий варіант і в поточному асортименті.

Ще кілька порад для тих, хто вибирає парта

Продаж письмових столів часто здійснюється наступним чином: покупець вибирає більш-менш підходить за розміром і стилю модель і замовляє її. Все відбувається швидко і практично бездумно. Як результат, виявляється, що куплений стіл письмовий шкільний не такий вже і зручний, і краще було б ще подумати. Щоб цього не сталося, дотримуйтеся наступних рекомендацій:

  1. Шкільний письмовий стіл ніколи не варто шукати у відділах офісних меблів. Там ви знайдете прекрасні гарнітури, столи, тумби та стільці для організації робочого місця дорослої людини, але для школяра такий варіант не підійде. Купити письмовий стіл для дитини доцільно тільки в відділах дитячих меблів.
  2. Якщо ви працюєте на ноутбуці, а не на комп'ютері, що не вибирайте спеціалізовані комп'ютерні письмові столи з непотрібними вам нішами під громіздкий системний блок, прихованими висувними полками для клавіатури і т. Д.
  3. Для нестандартних по плануванню або невеликих за площею приміщень розглядайте письмовий стіл на замовлення. Київ надасть вам можливість замовити будь-які, навіть самі унікальні меблеві вироби, включаючи столи-трансформери.

Чи плануєте купити письмовий стіл в інтернет-магазині в Києві або будь-якому іншому місті в Україні? Тоді загляньте в онлайн-вітрину 4room і виберіть кращу модель не просто по фото, а виходячи з вище озвучених рекомендацій. Успіхів!

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини