Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Англійський стиль маєтку XIX століття в Хемпстеді

16.06.2018

У старовинному маєтку XIX століття в Хемпстеді Studio Peregalli провели реновацію зі збереженням англійського шарму 19 століття. Завдяки тому, що власником споруди в 1881 році був архітектор Бейзіл Чемпней, будинок добре зберігся, при цьому при реставрації інтер'єру декоратори студії Роберто Перегаллі (Roberto Peregalli) і Лаура Сарторі Ріміні (Laura Sartori Rimini) тонко підкреслили вікторіанську епоху і багате минуле цього будинку, особливо у вітальні.

У вітальні раритетний диван оббитий тканиною Madeleine Castaing, біля нього робочий кабінет XVII століття нідерландських майстрів. Крісло часів Наполеона III зберігає свою оригінальну оббивку, спадає вниз старовинна люстра-панікадило з Росії. Антикварний паркет становив раніше оформлення старого будинку колишніх господарів, двері виготовлені на замовлення з натурального дерева - горіха.

Англійський флагман XX століття висить над французьким центральним столом 19-го століття в холі; шпалери виготовлені за індивідуальним замовленням, а підлога - з плитки Бургундії.
Бібліотека демонструє точне уособлення вікторіанського стилю середини 19 століття.

Стіни декоровані панелями Boiserie від італійського будинку Ренцо Монжардіно. Бібліотеку вкриває овальний скляний купол, в якому стеля облицьована гіпсовими рельєфами. Такий архітектурний елемент визнаний комісією, як підтвердження відношення цієї будівлі до цінних історичних пам'яток. Два позолочених дерев'яних дивана органічні в інтер'єри бібліотеки: один 19 століття обтягнутий шовковим оксамитом, інший, сучасний покритий щільним вельветом. Шкіряне крісло з тафтинг, килимок-ушак з Туреччини 18 століття і письмовий стіл 19-го століття - суворо в англійському стилі.

Родзинкою інтер'єру залишається гармонія шпалер шинуазрі XVIII століття. Ними оформлена кімната для сніданків і гардеробна.

Їдальню прикрашає також перський килим 19 століття, а завдяки антикварним консолям і стільцям, оббитих тканиною Bennison, створюється таке сприйняття простору, яке не залишає сумнівів, що можна легко переміщатися в минуле без машини часу.

Спальня оповита італійським бавовною Braquenie, включаючи стіни і стелю.
Особливий інтерес для любителів антикваріату є кухня особняка в Хемпстеді.

Раритетна газова плита XIX століття, португальська керамічна плитка столітньої давності і рідкісної колекції світильник надають готичний стиль кухні.

Унікальний, в англійському стилі будинок купила італійська сім'я, захоплено оцінивши роботу декораторів Роберто Перегаллі і Лаури Сарторі Ріміні.

Поділитися:
Товари з вітрини