Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

8 предметів інтер'єру, які внесуть красу природи до вашого будинку

05.09.2018

У сьогоднішній статті ми представляємо вашій увазі дивовижні витвори переосмислення дизайну на тему про красу природи, які пожвавлять ваш інтер'єр, додадуть органічності і затишку.

1. Крісло Peacock - хвіст павича.

Дизайн крісла Peacock від Ейрі Оти і Ірен Гардпойт Чан, японо-канадської компанії UUfie, нагадує розкриту квітку або хвіст павича. Випущене в обмеженому тиражі і в білому кольорі з акрилу, крісло відразу ж стало центром пильної уваги на міцність. Архітектори UUfie переконують, що даний матеріал - твердий композит, який витримає людину з будь-якою вагою.

2. Люстра Dome - розквітла квітка.

Люстра Dome виготовлена з натурального дерева бука іспанською фабрикою Bover по дизайну Бенедетто Тальябуе, яку надихнули італійські палаццо і художні елементи скульптурних об'єктів у Флоренції. Досить великих розмірів, така люстра додасть античність в інтер'єр будинку з високими стелями, і класичну естетику, батьківщиною якої є, звичайно ж, Італія.

3. Світильник-пташка Marina's Bird.

Лаконічний і позитивний еко-дизайн світильників у вигляді пташок створили дизайнери білоруського бюро Fajno. Кришталева голова птиці буде освітлювати простір, а натуральне дерево додавати затишок і новизну дизайну.

4. Стелаж - оливкове дерево.

Вперше цей стелаж був спроектований італійським дизайнером Джанфранко Фраттіні в 1950 році. Випускає його з оливкового дерева до цих пір фабрика Poltrona Frau, яка знаходиться в Туріні.

5. Дерев'яні столики - пеньки.

Бразильський архітектор Леандро Гарсія випустив серію столиків з симбіозу дерева і скла Toco у вигляді пнів дерев, яку представив на виставці дизайну в Сан-Паулу.

6. Стілець з пророслими гілками Branch.

Дизайн дерев'яного стільця Branch з пророслими гілками також створила студія Fajno з Білорусі. Така еко-концепція, яка ще називається біонікою, підійде не тільки для стилів інтер'єру біотек, але і для модерну та інших стилів.

7. Килим Roots, італійська фабрика Nodus by IL Piccoli.

Килим з натуральної вовни від дизайнера Мата Красс (Matali Crasset) символізує гілчате зелене дерево, на якому так затишно буде розміститися дитині і яке додасть частинку природи в інтер'єрі. Варто зауважити, що французький майстер Крассе вже багато років створює таку природну красу.

Її килим Big Leaf у вигляді опалого листя, був представлений ще в 2011 році в центрі Помпіду.

8. Свічники Driade.

Італійська фабрика Driade виробляє унікальні декоративні свічники з металу. Модель Shamadan виготовлена з латуні у вигляді квітучого чагарника. Модель підсвічники Tenochtitlan виготовлена з алюмінію у вигляді червоного коралу.

Це дизайн Vittorio Locatelli, названий на честь міста древньої ацтекської цивілізації - Теночтітлана.

Поділитися: