Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

3 ексклюзивних інтер'єри, виконаних з натурального каменю

29.07.2019

1. Спальня з натурального сланцю.

Сланець - дивовижний гірський камінь, вулканічного походження, з незвичним фактурним рельєфом. Оздоблення стін, підлоги, кухонних фартухів, барних стійок і інших поверхонь природним сланцем - популярний дизайнерський тренд.

Однак, найбільшу популярність камінь отримав в оформленні спалень.

Вибравши сланець як настінне покриття в спальні, ви отримаєте не тільки стильний, контрастний дизайн, а й острівець екології вашого житла.

Проводячи час у приміщенні, виконаному зі сланцю, ви забудете про головні болі, стомлюваність, позбудетеся від стресу, безсоння, підвищите настрій і працездатність.

 

2. Кухня з травертину.
Травертин - з давніх часів прийнято вважати дуетом вишуканості і благородства. Молодий мармур з самого серця Італії, наповнить інтер'єр теплом, затишком і гармонією. Травертин прекрасно поєднується з деревом і вигідно підкреслить кухонні меблі. Плитка з цього матеріалу термостійкість, міцна, при хорошому зовнішньому утепленні, скорочує витрати на опалення в два рази.

3. Ванна кімната в морському стилі.
Створити природну гармонію вашого дизайну - дуже просто. У цьому допоможе натуральна мармурова галька з грецького узбережжя. Галька підходить для широкого спектру облицювальних поверхонь - від полови до стін, елементів декору. Проста і зручна в роботі, завдяки гарній сумісності з такими матеріалами як: дерево, плитка, мозаїка.


Естетика каменю - буде радувати вас і ваших близьких не один десяток років, а його екологічність - послужить в зміцненні імунітету.

 

Стаття створена за матеріалами салону KievStone.

Поділитися:
Схожі статті