Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

15 унікальних ідей дизайну приліжкової тумбочки

06.12.2018

Спальню ми організовуємо не тільки для сну, але і для зберігання необхідних перед сном речей - настільної лампи, книги, косметики, гаджетів, нічного ковпака.

Ви хочете освіжити старий інтер'єр в своїй спальні, поліпшити стиль і створити настрій?

Пропонуємо 15 унікальних дизайнів тумбочки до ліжка, як оригінально і по-дизайнерськи її оформити, та й ще своїми руками!

Ці нові ідеї можуть стати економічно ефективним способом змінити зовнішній вигляд будь-якої спальні без серйозних витрат.
Тумба з натуральної деревини - присутність живої природи в будинку.

Перш за все найкращий матеріал для меблів спальні - натуральне дерево, можна використовувати для створення тумбочки біля ліжка дерев'яні зруби, гілки або пеньки.

Змайструвати це своїми руками зовсім нескладно, при цьому така спальня буде виглядати по домашньому затишною, а тумбочка буде стійкою і нетривіальною. Головне - оформити якісно зрізи і правильно пропиляти отвір.
Звичайний ящик або дерев'яні дошки можуть стати стильним предметом меблів спальні.

Оригінальна ніша з полками замість тумбочки біля ліжка - вдале поєднання матеріалів і кольору створює сучасний інтер'єр.

Вантажний стиль тумбочки біля ліжка вийде і зі старих валіз.

Це також буде відмінним декором для спальні любителів подорожей!
Антуражна тумба з бетонного блоку, яка підійде для стилю лофт або індастріал.
Сходи - багатофункціональне місце для зберігання речей, яке заощадить вам квадратуру спальні. По бажанню можна пофарбувати її в будь-який колір в тон спальні.

Яскраві фарби внесе консоль як екстравагантна тумба.

Нове життя старих барабанів - і у вас неординарний інтер'єр!

Немає сумнівів, що тумбочки для спальні - це найважливіший аксесуар в інтер'єрі. І все ж, це один з найскладніших предметів меблів в плані поєднання з простором. Якщо поруч з ліжком є ​​вільна площа, то знайти підходящу і функціональну тумбочку, яка ідеально впишеться в декор спальні, сьогодні не проблема. До речі, купити тумбочку до ліжка можна в гіпермаркеті 4room. В каталозі доступні моделі з одним, двома або трьома ящиками, вони пропонують можливість акуратного зберігання книг, туалетного приладдя або улюблених дрібничок. Виберіть з класичних варіантів або сміливих сучасних, щоб доповнити інтер'єр спальні.

Поділитися:
Схожі статті