Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Новини та акції

Вибір року українців – фарба Kolorit
Від салону Color Studio Tikkurila

28.05.2021
Вибір року українців – фарба Kolorit

Переможцем міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2020» у номінації «Фарба року українського виробництва» став бренд Kolorit. Саме ця фарба отримала звання №1 в Україні та зафіксувала ще одне досягнення у переліку своїх перемог 2020-го.

«Вибір року-2020»

Але почнемо з «Вибору року» й того, що ця нагорода означає для компанії «Фарби Колорит», яка багато років працювала над формуванням великої команди та злагодженої системи рітейлерів. А головне - над створенням фарби високої якості, що задовольняє головні вимоги споживачів. Серед таких: зручність нанесення, насиченість та стійкість кольору, економічність, безпека та сервіс в ногу з часом.

«Вибір року» присуджується брендам за результатами опитування споживачів та експертів, тому особливо цінується на українському ринку серед представників різних сфер виробництва. А медаль на етикетці вже давно стала атрибутом успішного бренду, який прагне отримати кожен український виробник. І така з'явилася на банках з продукцією Kolorit.

Kolorit-новинки

Kolorit демонструє не тільки стабільно високу якість та бездоганні технічні характеристики, але й постійні інновації. Такими є нові продукти бренду, яким немає аналогів:

- Argentic – антимікробна фарба на основі наносрібла з системою Argentum Protect для  захисту від патогенних мікроорганізмів;

- STANDART LH – ультралегка фінішна шпаклівка з можливістю тонування у світлі відтінки;

- Silanit – силіконова грунтовка з підвищеною проникаючою здатністю завдяки технології Extra Wetting та наносріблом у складі.

2020-й – випробування сервісом

Пандемія та криза продиктували нові правила ринку. Й одним з основних критеріїв стабільності та розвитку брендів стала лояльність від споживачів. Компанія «Фарби Колорит» провела велику роботу у даному напрямку та організувала для своїх клієнтів:

- консультації професіоналів у форматі онлайн та виїзду безпосередньо на об'єкт; 

- підбір ідеальних відтінків прямо у вас вдома, щоб можна було оцінити той чи інший відтінок при специфічному освітленні та під впливом інших факторів;

- максимально швидке та зручне доставлення продукції в усі регіони України.

Kolorit завойовує лідерські позиції за різними показниками. Це якість, надійність та безпека продукції, інноваційність та прогресивність, високий сервіс та націленість на клієнта, а також активна участь в соціальних проєктах. Яскравий приклад відповідального бренду, який люблять та висловлюють довіру.

На сторінку магазину