Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Стильний чорний колір в інтер'єрі

27.01.2018

Досить сміливе рішення оформити інтер'єр в чорному кольорі прийме не кожен дизайнер, в силу існуючого сприйняття цього кольору як обтяжливого, декадентського, драматичного або просто нудного. Насправді, на Сході чорний вважається кольором спокою, а в Японії зовсім кольором радості. Інтер'єр, збагачений насиченим чорним кольором, може в поєднанні з іншими колірними гамами виглядати як стильним, респектабельним, так і вельми вишуканим.

Поєднання темних стін і меблів підкреслить вплив колірного різномаїття, розподіливши акценти на кольорових аксесуарах інтер'єру. Чорний колір оригінальний в поєднанні з чорним оксамитом, а в дуеті з золотом чорний перетворюється в розкішний і іміджевий тон.
Пропонуємо розглянути екстравагантні інтер'єри будинків, виконані в чорному кольорі, які вражають своїм еклектичним видом.

1. Німецький художник Сильвестр Коцолек в своїй резиденції в Берліні незважаючи на те, що ця площа 110кв.м. орендована ним, ризикнув переставити стіни і перефарбувати їх в чорний. Перш за все звернемо увагу, що чорний інтер'єр художник урізноманітнив великими картинами і дерев'яними меблями горіхового кольору, виконаними з масиву, що створює оригінальність інтер'єру і неповторність.
2. Будинок колекціонера сучасного мистецтва в центрі Парижу.

Тут чорний виступив як колір розкоші і статусу готичного інтер'єру, підкреслений вишуканими люстрами Ванни Бакстера, латунною статуєю Девіда, декорованим в чорно-золотом мармурі сорту Портора каміном і дизайнерськими журнальними столиками. Потрапляючи в цей неординарний простір, мимоволі спостерігаєш за грою світла і напівтемряви. А ось вже на верхніх поверхах чорний вступає в конфронтацію з сірими і темно-бежевими тонами.

 

3. Келлі Уестлер, про еклектичні роботи, про які ми писали вже раніше в блозі, чорним інтер'єром в новому своєму проекті на острові Мерсер акцентує увагу на мармуровій підлозі та вінтажних аксесуарах, наприклад в передпокої столик, куплений в магазині Lerebours Antiques, або статуя.

 

4. Шикарні апартаменти в чорному від Ферріса Рафаулі.  

Починаючи від концертних залів, винних льохів, баскетбольних майданчиків, боулінг-алей, екзотичних печер і закінчуючи респектабельних камінів - будь-яке завдання втілюється Феррісом Рафаулі в самому іміджевому і екстравагантному стилі.

Ферріс візуалізує такі вражаючі сприйняття простору, що по праву заслуговує почесне місце видатного дизайнера розкоші сучасності.

Поділитися: