Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Поради для тих хто хоче купити розкладний стіл в Києві

22.10.2018

Столи розкладні завжди були і раніше залишаються популярними, адже ми, як і всі співвітчизники, в більшості своїй проживаємо в мініатюрних квартирках з обмеженою площею, тому кожен квадратний метр хочеться заощадити для інших меблів або просто для звільнення простору. Якщо ж встановити розкладний столик, то вирішується відразу кілька проблем. По-перше, при повсякденному його використанні ви економите місце, а, по-друге, запросивши гостей в будинок, ви завжди будете знати, де їх розсадити - досить просто трансформувати компактну конструкцію в великий обідній стіл на всю компанію.

Різновиди розкладних моделей

Якщо ви плануєте купити стіл розкладний, Київ запропонує вам безліч відповідних варіантів для різних кімнат і цілей:

  1. Обідня. Це столи розкладні для кухні або вітальні, які в зібраному вигляді вміщають від двох до п'яти осіб, а в розкладеному - до 12 осіб. Конструкція у таких моделей стандартна, а розміри дозволяють організувати зону для прийому їжа для компанії будь-якої чисельності, будь то вузький родинне коло або збори всіх друзів на важливе торжество.
  2. Журнальний. Для вітальні безперечно варто купити такий предмет меблів, адже в звичайний час вам завжди буде, куди покласти пульт від телевізора, газети, журнали або улюблену книжку, буде, де випити кави або куди поставити вазу з квітами. Пара простих рухів - і мініатюрний столик перетворюється в місце для чаювання в колі друзів.
  3. Стіл-книжка. Це не що інше як розкладний стіл-тумба, який універсальний в усьому: він і доречно впишеться в будь-яку кімнату, і замінить відразу кілька важливих предметів інтер'єру - обідній стіл, письмовий стіл і місце для зберігання дрібних речей. Примітно те, що такі меблі легко трансформується, тому розкласти її буде під силу і молодій жінці, і навіть дитині шкільного віку. Стіл-книжка розкладний конструкції може бути представлений і моделями без тумби в підставі, але все одно буде незамінний і на маленькій кухні, і у вітальні, і навіть в іншій кімнаті.

Залежно від розмірів кімнати, можна експериментувати з різними формами стільниці. Маленький круглий стіл найчастіше трансформується в подовжений овал, що відмінно підійде для малогабаритної кухні. Прямокутний збільшується в довжині і універсальний за всіма параметрами. Квадратний же стіл, в свою чергу, набуває форми прямокутного.

Важливий і такий нюанс як принцип розкладки: в залежності від того, як компактна конструкція перетворюється в стіл з просторою стільницею, можна оцінити простоту її експлуатації. Найбільш популярні такі моделі, як розкладний стіл-книжка з рухомими половинками, стіл з хрестоподібним складним механізмом, а також меблі зі вставними елементами. Останні займають особливу нішу: це не менш популярний розсувний стіл, який також ефективно вирішує проблему недоліки місця в кімнаті.

3 причини купити розсувний стіл: переваги моделі

В цілому, стіл розсувний має ті ж характеристики і достоїнствами, що і моделі розкладного типу, проте, на думку експертів, кілька додаткових переваг у нього все-таки є:

  1. Підвищена міцність. Якщо купити розсувний стіл, ви зможете гарантовано користуватися ним не одне десятиліття. Більшість конструкцій такого типу більш міцні і довговічні навіть при постійних трансформаціях, в той час як розкладні моделі більш схильні до зносу.
  2. Збереження зовнішнього вигляду. У таких меблів як стіл-книжка розміри змінюються разом із зміною стільниці, а ось розсувні моделі повністю зберігають свій вигляд, просто трохи подовжуючи або розширюючись.
  3. Більш складний механізм розкладання. Такий стіл-трансформер розміри змінює дуже плавно і часто може мати кілька «режимів» для розміщення різної кількості людей, в той час як стандартний стіл розкладний купити можна для використання лише в двох позиціях.

Повний асортиментний ряд

Різноманітність сучасних виробників меблів і їх колекцій столів дозволяє споживачеві легко вибрати модель на свій смак. Він зможе купити стіл круглий розкладний в Києві, замовити багатофункціональний стіл-трансформер або обійтися чимось простим (це може бути скромний стіл-тумба або складна модель бюджетної лінійки). У тому чи іншому випадку, в пошуку відповідних меблевих виробів на сторінках онлайн-вітрини 4room, ви завжди зможете впорядкувати товари за такими параметрами, як:

  1. Ціна. Всі меблі ділиться на кілька цінових категорій: бюджетна, преміальна і класу «люкс». Крім того, ви також можете просто зайти в розділ знижок і подивитися, які столи зараз можна купити за зниженою ціною.
  2. Стиль. Класичним дизайнам характерна легка помпезність, деревні мотиви і спокійні кольори. При оформленні кімнати в сучасному стилі можна експериментувати і задіяти як елегантний стіл Брюс (розкладний або розсувний), так і щось незвичайне, наприклад, меблі з ротанговим підставою, стіл-трансформер в стилі хай-тек і так далі.
  3. Матеріали вироби. Стіл-тумба, розкладний стіл на велику компанію або розсувний журнальний столик - якого б варіанту ви не віддали перевагу, дуже важливо відразу вирішити, з якого матеріалу має бути виготовлено меблевий виріб. Найпоширеніше рішення - масив дерева або його замінники (МДФ або ЛДСП), проте зараз Україна готова запропонувати і більш цікаві варіанти - зі скла, металу, ротанга або їх комбінацій з деревом.

Для тих, хто проживає в місті Київ, особливо актуальна наша платформа, адже більшість магазинів, представлених на онлайн-вітрині, є в столиці. Втім, доставку можна замовити і в будь-який інший місто країни.

Поділитися:
Схожі статті