Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Меблевий пенал

16.10.2018

Меблевий пенал

У плані облаштування квартири особливе значення має наявність дрібних меблів. Пенали і комоди, тумби і пуфики доповнюють інтер'єр житлових приміщень, роблять населений простір багатофункціональним, комфортним і зручним. Гарною підмогою для дитячої кімнати, спальні молодої сім'ї стане пенал - шафа, який компактно вміщається в невеликий простір. За своєю функціональністю такий тип меблів не має аналогів. Шафа, встановлений в житловій кімнаті, можна використовувати для одягу. Деякі моделі призначені для установки в передпокоях і ванних кімнатах. У будь-якому місці, де б не стояла шафа-пенал, він відмінно справляється з покладеними на нього функціями.

Якщо вас цікавить саме цей тип домашніх меблів, наш гіпермаркет до ваших послуг. У нас ви завжди зможете підібрати для себе оптимальний варіант. Всі наші товари - це моделі, що відповідають високим вимогам і стандартам якості, виготовлені на вітчизняних і зарубіжних підприємствах. Якщо ви житель столиці, то купити пенал в Києві для вас не складе труднощів. На нашому сайті ви завжди можете знайти необхідну модель і адреса салону, який займається продажем подібних меблів.

Оцініть всю красу нашої пропозиції. Вам не доведеться нікуди їздити і витрачати дорогоцінний час на пошуки потрібної моделі. Каталог нашого інтернет-магазину пропонує вам масу варіантів, кожен з яких здатний задовольнити смаки і бажання покупців. У нас ви можете замовити будь-яку вподобану модель, оформити покупку і отримати товар протягом найближчого часу.

Які моделі можуть бути цікаві?

Шафа-пенал - це універсальна меблі, конструкція якої ідеально вписується в інтер'єр будь-якого приміщення. Вироби відрізняються розмірами і можуть бути різними по функціональності. Якщо вам необхідно обладнати офіс або робочий кабінет компактної і практичними меблями, пенали - оптимальний варіант. У такому шафі можна розкласти по поличках всю необхідну робочу документацію, компактно повісити верхній одяг, заховати ряд речей, які не потрібні протягом робочого дня. Якщо ви вирішили купити шафу-пенал в Києві, наші салони до ваших послуг. Якщо ви перебуваєте в Полтаві або Вінниці, нічого страшного, замовте товар в режимі онлайн, скориставшись нашою пропозицією.

В асортименті нашого гіпермаркету представлені моделі таких типів:

  • пенали для взуття - вироби, розраховані на зберігання взуття, парасольок, сумок та інших аксесуарів;
  • шафа-пенал для ванної кімнати, оснащений кошиком для білизни і шафками для банного приладдя, побутової хімії і косметики;
  • пенали з полками, призначені для обладнання дитячих кімнат і спалень;
  • вироби універсального типу, обладнані полицями, ящиками і шафками.

Кожна модель має свої розміри як по висоті, так і по ширині. Завдяки типових розмірів, які в основному використовуються при виготовленні виробів, шафи-пенали підходять до кімнати будь-якого призначення. Висота виробів стандартна, починаючи з 200 см і закінчуючи 240 см. Ширина також стандартна - 40-60 см.

Пенали можуть бути одностулковими і двостулковими. Все залежить від того, куди буде встановлена меблі і яку функцію виконуватиме. Для кімнати, в якій завжди мало місця, наявність пенала просто знахідка. Тут зручно розташувати часто використовувані речі. На полицях можна розставити книги і фотографії, а в шафах розкласти по поличках постільна білизна і спальне приладдя.

Вибираємо і купуємо пенали в гіпермаркеті 4room

Щоб зробити покупку, вам досить визначитися з моделлю і зробити відповідну заявку на нашому сайті. Хочете, щоб пенал (інтернет-магазин здійснює доставку товарів з будь-якого вказаною адресою) був доставлений безпосередньо до вас додому, будь ласка! Відвантаження виробів здійснюється зі складу в місті Київ.

Меблевий пенал має основний корпус, виготовлений з ДСП. Лицьова частина вироби виконана з плити МДФ і може мати будь-яке забарвлення. Популярними серед численних покупців є серії, виконані відповідно до останніх трендів. У нашому каталозі представлені товари найрізноманітнішої забарвлення і стилістики. У більшості випадків у нас набувають пенали, інтернет-магазин 4room славиться багатим вибором домашніх меблів, в точній відповідності з основним стилем меблевого гарнітура.

Це дозволяє мати закінчений інтер'єр, зробити приміщення повністю обладнаним, зручним і комфортним.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини