Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як вибрати килимки в ванну кімнату все що варто врахувати при покупці

22.10.2018

Килимок у ванну кімнату виконує відразу кілька важливих функцій:

    • Дарує комфорт мешканцям квартири або будинку, адже куди приємніше ступати босими ногами на зігріваючий, натуральний ворс, ніж на холодну плитку.

 

  • Забезпечує безпеку. Бризки води, що летять навколо, - для ванної кімнати явище цілком закономірне. А навіть одне незручне рух на мокрому, слизькому кахлі ушкоджень різного ступеня тяжкості. Набір килимків у ванну кімнату дозволить уникнути подібних неприємностей.

 

  • Завершує інтер'єр, роблячи приміщення затишніше і привабливіше.

Саме тому вибору цього важливого для будь-якого будинку елемента варто приділити пильну увагу.

Комплект килимків у ванну кімнату: 3 важливі критерії вибору

Різноманіття виробів від іменитих європейських і українських ТМ просто вражає уяву. Всілякі матеріали, забарвлення, текстури просто змушують розгубитися. Щоб купити ідеальний у всіх відношеннях варіант, візьміть до уваги рекомендації експертів гіпермаркету 4room:

  1. Першочергово визначитеся з розмірами. Найменші моделі - це 60 х 50 см, великий же килим у ванну кімнату може бути габаритами 70 або навіть 80 х 120 см.
  2. Підберіть оптимальний для себе матеріал. Це може бути чиста бавовна, бамбук-котон, поліестер, суміш віскози з бавовною, акрил, поліпропілен. На сторінках нашого магазину кожен з цих варіантів представлений в широкому асортименті. Всі наші килимки для ванної ніжних кольорів, гіпоалергенні. Визначаючись з цим критерієм, відштовхуйтесь від бюджету.
  3. Чи не скидайте з рахунків і основу килимка для ванної кімнати. Вона повинна бути противоскользящей і забезпечувати хороше зчеплення з плиткою.

Серед інших критеріїв - ТМ або країна-виробник, довжина ворсу, колірна гамма, наявність певного принта. Хоч би якими були ваші побажання, серед пропозицій нашого онлайн-майданчики ви знайдете кращу модель килимка у ванну і туалет.

Поділитися:
Схожі статті
Товари з вітрини