Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Новини та акції

Престижно і з комфортом: як облаштувати ідеальний робочий простір з меблями та декором Kochut Interiors
Від салону Kochut Interiors

20.06.2024
Престижно і з комфортом: як облаштувати ідеальний робочий простір з меблями та декором Kochut Interiors

Якщо ви шукаєте спосіб створити комфортну та стильну робочу зону, обов’язково завітайте до фірмового салону Kochut Interiors на 2 поверсі ТЦ 4ROOM. Цей український бренд вже понад 5 років виготовляє меблі та різноманітні аксесуари з дерева й епоксидної смоли і має широкий асортимент пропозицій.

Робочий стіл “Тауер” є однією з найцікавіших моделей серед лінійки меблів у офіс та робочі кабінети вдома. Він повністю виготовлений зі скельного в’яза, який є деревиною цінних порід, має оригінальний дизайн і наповнює інтер’єр природним престижем та індивідуальним шармом. Крім того, спокійна текстура столу довершено передає  атмосферу ділового стилю.

Робочий стіл Тауер від Kochut

Спереду в “Тауера” є невелика внутрішня шухляда для паперів, а на його широкій робочій поверхні можна розмістити не лише комп’ютер чи ноутбук, але й функціональні офісні аксесуари. Вони допоможуть зробити ваш простір ще більш зручним та ефективним. 

Оберіть свою ідеальну підставку під телефон від бренду Kochut Interiors. З її допомогою можна комфортно переглядати потрібний контент, брати участь у відеодзвінках і водночас заряджати ґаджет.

Підставка під мобільний від Kochut Interiors

А функціональний органайзер, який поєднує в собі візитницю та підставки для ручок, завжди триматиме ці, такі потрібні в роботі речі, “під рукою”.

Органайзер від Kochut Interiors

Невеликий настільний годинник також не буде зайвим для контролю робочого процесу. Маючи тихий хід стрілок, він не заважатиме цоканням, і спокійно нагадуватиме вам, що час вже збиратись на чергову ділову зустріч.

Годинник настільний від Kochut Interiors

Вироби з дерева та епоксидної смоли від Kochut Interiors не припиняють дивувати неочікуваними поєднаннями.

Kochut Interiors: “Звичні речі – нові емоції!”

На сторінку магазину