Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Новини та акції

Новинки від бренду Kochut Interiors! Встигніть вибрати найкращі меблі та декор для вашого інтер'єру
Від салону Kochut Interiors

27.05.2024
Новинки від бренду Kochut Interiors! Встигніть вибрати найкращі меблі та декор для вашого інтер'єру

Минув майже місяць після офіційного відкриття фірмового салону Kochut Interiors у ТЦ 4ROOM, і бренд не припиняє поповнювати наявний асортимент. Нові меблі та декор з дерева та епоксидної смоли вже у продажі.

Серед новинок маємо журнальний столик Black Rock, виготовлений із фактурних фрагментів скельного в’яза та чорної, як ніч, смоли. Вражає його приємний глянцевий відблиск і шовковиста на дотик поверхня. Стильною особливістю також є оригінальні дизайнерські ніжки. Пасуватиме не лише для дому, але й зали відпочинку та очікування в офісі компанії.

 

Тумба “Сакраменто” з тонованої тополі та перламутрово-білої смоли. Має місткі секції з внутрішніми полицями, а на дверцятах – сучасну  систему tip-on, за допомогою якої їх легко відчинити легким натиском на фасад. Чудово пасуватиме як тумба під телевізор.

 

Декоративне панно на стіну з дерева та зеленого моху. Складається із трьох частин, створених, як окремі картини. Воно стане природним джерелом краси та натхнення у вашому інтер’єрі, гармонійно відповідатиме сучасним екотрендам.

Бренд Kochut Interiors: “Звичні речі – нові емоції!”

https://4room.ua/ua/shops/kochut-interiors/products/

 

 

На сторінку магазину