Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Поради експертів по створенню домашнього офісу

10.12.2017

Для успішного створення ідеального домашнього офісу буде потрібно приділити пильну увагу багатьох деталей. Вам необхідно створити вільну від зайвих предметів робочу поверхню, дати доступ в приміщення великої кількості природного світла і організувати місця для зберігання предметів, необхідних для роботи. Провідні дизайнери поділилися своїми порадами як зробити робочий простір функціональним і надихаючим.


Dessie Sliekers
Продумайте місце для зберігання робочих матеріалів. При роботі в офісі документи і папки з проектами можуть швидко накопичуватися і захаращувати робочий простір, тому вдало передбачене місце для зберігання документів і паперів збереже ваше робоче простір просторим і вільним.
Чисте і організоване робоче місце - це важливо, але іноді воно може бути занадто суворим. Додайте в інтер'єр матеріали з фактурою або з візуальної імітацією фактури, це зробить простір більш теплим, комфортним і привабливим.
Щоб стимулювати творчий процес, додайте в ваш домашній офіс контрасту. Для цього використовуйте яскраві кольори або контрастні зображення на декоративних предметах як це показано на фотографії.


Clarice Booth
Домашній офіс повинен бути просторий зі зручними меблями. Особливу увагу приділіть висвітлення, щоб звести до мінімуму втому очей при роботі, для цього передбачте доступ природного світла і використовуйте джерела світла з більш холодної колірною температурою. Для домашнього офісу ідеальної буде освітленість 500 люксів (lux).
У домашньому офісі також важливий естетичний баланс, для створення візуальних розмірів комбінуйте різні кольори і використовуйте масштабируемую меблі. Підбирайте аксесуари, які будуть функціональними, але при цьому не будуть захаращувати робочий простір.


Nicholas Moriarty
Для створення ефективного робочого простору в першу чергу необхідно визначити основне призначенням нашого домашнього офісу. Чи буде він для нас місцем, де ми будемо проводити основний робочий час або передбачається, що це буде спокійне місце просто для зберігання наших справ. На фотографії представлено універсальне рішення, в якому збережена простота і відкритий простір в стилі мінімалізму, передбачена маса висувних ящиків для зберігання і відкритих ніш.


Пропонуємо вашій увазі кілька вдалих прикладів домашніх офісів:

Поділитися: