Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Найвідоміші дизайнери інтер'єру. Келлі Уестлер

20.12.2017

ВИДАТНІ ДИЗАЙНЕРИ ЗІ СВІТОВИМ ІМ'ЯМ

Келлі Уестлери
Створює вишукані і сміливі дизайни в стилі еклектики в поєднанні з модерном, контемпорарі, поп-артом і неоклассикой. Її яскраві неповторні дизайни з артистичними композиціями в декорі продовжують розповідати про неї як про яскраву творчу особистість, адже Келлі починала спочатку кар'єру моделі і актриси, але надалі захопилася дизайном інтер'єру. Вона блискуче закінчила Массачусетський коледж мистецтв, відразу визначила свою професійну особливість в тому, щоб змішувати ретро стилі 20-х і 40-х років з модерном, і головне - підібрати поєднання потрібної текстури та кольору для стін.

Келлі завоювала титул королеви голлівудського шику в дизайні і вважається впливовим експертом в світі мистецтва дизайну після того, як оформила інтер'єр в семи готелях всесвітньо відомої готельної ланцюжка "Viceroy": на Карибських островах Ангуилла, Мексиці, Майамі, В'єтнамі.

Hotel Viceroy Anguilla

Хол бутік-готелю The Tides в Майамі.

В даний час дістати її послуги декоратора дуже непросто, крім своєї дизайнерської компанії KWID (Kelly Wearstler Interior Design), вона керує виробництвом ювелірних виробів, килимів і домашнього текстилю, а також випускає свої модні колекції і одягу. Нещодавно вона також була почесним гостем і суддею на телешоу Top Design, часто з'являється на обкладинках модного глянцю, а з гордістю і радістю демонструють її дизайни в своїх будинках такі її відомі клієнти, як Бен Стілер, Міхаель Шумахер, Дженніфер Еністон, Камерон Діаз та інші .

Шафа для F. Schumacher & Co.

Їдальня в будинку колекціонерів Сандерсон в Вашингтоні.

Голлівудська актриса Камерон Діаз дозволила організувати навіть фотосесію розкішного дизайну своїх апартаментів від Келлі Уестлер журналу "Elle". Вона поділилася, що спочатку сама хотіла декорувати свою квартиру, яка до свого яскравого перевтілення була виконана в скандинавському інтер'єрі з білими стінами, але, вирізаючи з модних журналів красиві картинки чиїхось інтер'єрів, постійно натикалася на прізвище автора цих шикарних творів - Келлі Уестлер. Запросивши Келлі облаштувати свою квартиру, Камерон жодного разу не прогадала, а зараз у зв'язку зі своїм весіллям, вона виставила її на продаж за 4,5 млн доларів.

Апартаменти Камерон Діаз в Нью-Йорку, виставлені на продаж за 4,5 млн доларів

Вітальня в особняку Belagio в Каліфорнії.

Вітальня в будинку на Малібу

Стіни та підлога ванної кімнати облицьовані оніксом. Вантажні стільці і бра від Jean de Merry.

Будинок в Беверлі Хіллс

Інтер'єри Келлі Уестлер - це поєднання розкоші, гламурної еклектики, з урахуванням смаків і уподобань власників будинків.

 

Поділитися:
Товари з вітрини