Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Який стиль кухні підходить вам?

04.12.2017

Кухня завжди буде серцем більшості сучасних будинків. Кухня повинна відповідати вашому стилю, важливий не тільки її зовнішній вигляд, але і то наскільки комфортно ви себе відчуваєте на ній. Сьогодні використовуючи досвід провідних виробників кухонь, відкрийте для себе стиль, який підходить саме вам:


КУХНЯ У класичному стилі

Класичні кухні схожі на класичні автомобілі: вони ніколи не виходять з моди. Отже, сучасний класичний дизайн кухні - це дерев'яні фасади, натуральні природні кольори і надійна сучасна фурнітура, яка забезпечить максимальний комфорт, коли прийде час приготувати черговий кулінарний шедевр.

КУХНЯ У СТИЛІ МОДЕРН

Модерн як стиль з'явився на початку ХХ століття, то що зараз ми називаємо модерном, далеко від свого первісного втілення, але все ж є відмінні риси, які не дадуть сплутати модерн з іншими стилями.
Кухня в стилі модерн - це завжди сміливі поєднання кольорів, плавні вигини поряд з геометричними формами, гладенькі поверхні.


КУХНЯ У СТИЛІ LOFT

На кухні розкривається вся багатогранність стилю лофт. Саме в цій зоні чітко видно, як архітектурний стиль і зістарений декор межує з високими технологіями.
Оформляючи кухню в стилі loft, велика увага приділяється обробці стін і підлоги. Для стін використовують цегляну кладку, дерев'яні панелі або навіть голий бетон. Для статі палубну дошку, імітацію кам'яної підлоги або цементу.
Стиль кухні loft схожий з мінімалізмом, забезпечуючи максимальну зручність і красу, дозволяє матеріалами і дизайну говорити самим за себе.

КУХНЯ У СТИЛІ КАНТРІ

Кухня - ваша ідеальна зона комфорту, а стиль кантрі ідеально підходить для створення комфортної обстановки. Сільський, природний, теплим і домашній і ще чимало епітетів можна підібрати для опису стилю кантрі.
В основі концепції стилю кантрі лежить використання еко матеріалів. Для декорування використовують багато кухонного текстилю скатертин, рушників, подушок, серветок і т.д. Стиль кантрі ідеально підійде, якщо ви захочете в інтер'єрі відобразити національну самобутність.


КУХНЯ У СТИЛІ МІНІМАЛІЗМ

Чистий і вільна від надлишку, ніяких зайвих доповнень і зайвого текстилю: тільки необхідне. Робиться акцент на функціональність кухні, тому використовують виключно вбудовану побутову техніку.
Колірна гамма може бути різною, але не можна використовувати більше трьох основних кольорів.
Оздоблення сучасними матеріалами і відкритий простір дають вам ідеальний результат.

 

Поділитися: